Ivago werkt weer: “Neem GFT, rest en PMD terug binnen aub”

Ivago werkt weer, en haalt zoveel mogelijk glas en papier op vandaag
Wannes Nimmegeers Ivago werkt weer, en haalt zoveel mogelijk glas en papier op vandaag
Na de spontane staking gisteren zijn vandaag wel weer alle vuilniswagens uitgereden. En ook al reed een meerderheid van de vrachtwagens gisteren toch nog buiten, de afvalophaling is verstoord. Ivago doet een inhaalbeweging.

Ivago vraagt nu dat iedereen het GFT (groen), PMD (blauw) en rest (geel / zwart) dat bleef staan, terug binnen te nemen. Het wordt opgehaald bij de volgende ronde op de vaste kalender. Papier, glas en karton worden vandaag en morgen zoveel mogelijk opgehaald. Staat het er zaterdagavond nog? Dan neem je het ook terug binnen, tot aan de volgende ophaalronde op de kalender. Ook de bedrijfsafvalcontainers worden vandaag zoveel mogelijk geledigd.

Vakbonden en directie gaan intussen weer rond te tafel zitten om verder te onderhandelen over de cao.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Van Gent

    Allemaal gemakkelijk neem het vuil terug binnen en stockeer het nog 2 weken tot de volgende ophaling.Mensen die op een appartementje wonen wat moeten ze met al het vuil naartoe? Veel mensen zijn blij dat het eindelijk ophaling is dat ze eindelijk van hun vuil vanaf zijn en nu moeten ze eigenlijk vuil van 1 maand gaan bewaren tegen de ophaling ? Uiteindelijk wordt de burger terug gestraft allemaal omdat de schepenen dwars liggen en aan de mensen van Ivago hun welverdiend loon willen knabbelen