HLN tekent Gentse Feesters: Roland Van Campenhout

Sophie met haar Roland Van Campenhout.
Jeroen Desmecht Sophie met haar Roland Van Campenhout.

HLN telt samen met de Gentenaars af naar de Gentse feesten, daarom tekent onze HLN-kunstenaar elke dag een bekende Gentse Feester. Onze lezers konden dat kunstwerk winnen als ze als eerste raden wie het was. Elke dag was er om 12 uur een livestream voorzien waar je de tekening tot leven zag komen. Het tweede model in de rij was iemand die zijn 75ste verjaardag mag vieren op de Gentse Feesten, Roland Van Campenhout.

De 38-jarige Sophie Thoen uit Gent was de winnaar van dienst. “Ik kijk uit naar de Gentse Feesten, we gaan die jaar niet op reis. Dus ik kijk er enorm naar uit om de sfeer op te snuiven.” Gelukkig voor Sophie worden er al tropische temperaturen voorspeld. De Feesten zijn dan ook elke jaar een reden tot vieren voor haar en haar man, “Ik leerde mijn man kennen in de Duveltent tijdens de Feesten van 2002.”

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.