HLN tekent Gentse Feesters: Guido De Leeuw

Peter met Guido De Leeuw.
Jeffrey Dujardin Peter met Guido De Leeuw.

HLN telt samen met de Gentenaars af naar de Gentse feesten, daarom tekent onze HLN-kunstenaar elke dag een bekende Gentse Feester. Onze lezers konden dat kunstwerk winnen als ze als eerste raden wie het was. Elke dag was er om 12 uur een livestream voorzien waar je de tekening tot leven zag komen. We konden deze Gentse Feester natuurlijk niet vergeten: de man achter Trefpunt, Guido De Leeuw.

Uit het verre Deinze kon de 56-jarige Peter Van Hulle de moeilijke opdracht oplossen, “Ik zat bij mijn schoonzus, zij gaan altijd naar de Gentse Feesten. Dus het duurde niet lang voor we het wisten. Als jong ventje ging ik natuurlijk ook naar de Feesten, dat waren andere tijden. Voor mij is het nu te druk en te commercieel geworden om er te gaan rondlopen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.