Hippe feestorganisator bezorgt kansarmen frisse knipbeurt

Kerstfeest voor kansarmen in de Oude Vismijn
Gianni Barbieux Kerstfeest voor kansarmen in de Oude Vismijn

Een honderdtal daklozen en kansarmen kregen gisteren de kans om een echt kerstfeest te vieren. De Gentse event-organisator ABSTRKT organiseerde een liefdadigheidsdiner in de Oude Vismijn. Ze werkten daarvoor samen met Poverello, Toucourt catering, het platform tegen voedselverspilling TooGoodTooGo. In totaal stonden er drie gangen op het menu. Voor het feest begon kregen de gasten nog de kans om zich uitgebreid klaar te maken voor het feest. Een frisse kap- en scheerbeurt, wat make-up voor de dames en zelfs gloednieuwe kleren.

ABSTRKT is bekend als organisator van hippe fuiven, vaak voor ondernemers. Ze vonden dan ook zeer vlot heel wat Gentse bedrijven die de liefdadigheidsactie wilden ondersteunen. “Niet enkel het koude weer zorgt voor moeilijkheden, maar ook sociale isolatie en eenzaamheid komt des te harder aan tijdens de feestdagen. Daarom willen we mensen samen te brengen op een mooie locatie, en laten genieten van een heerlijk eten en gezelschap”, klinkt het ABSTRKT.

Kerstfeest voor kansarmen
Gianni Barbieux Kerstfeest voor kansarmen
Nadien mocht iedereen aanschuiven voor de driegangenmenu
Gianni Barbieux Nadien mocht iedereen aanschuiven voor de driegangenmenuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.