Herkent u deze jongeman? Politie zoekt verdachte van vechtpartij McDonald’s Gent in 2018

Federale politie
Het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Gent, heeft een opsporingsbericht verspreid in het kader van het onderzoek naar een vechtpartij in de zomer van 2018 in een filiaal van McDonald’s in Gent.

Op 13 augustus 2018, omstreeks 16.55 uur ontstond er een discussie tussen een onbekende man en een klant in de McDonald’s in de Waalburgstraat in Gent. De discussie werd heviger en de onbekende man gaf de klant een duw en een vuistslag in het aangezicht. De klant kwam door de slag ten val, waarop de onbekende man hem begon te schoppen. Toen een vriend van de klant tussenbeide wou komen, kreeg ook hij een kniestoot. De slachtoffers verlieten daarop de zaak. Ook de verdachte en zijn vriendin vertrokken snel na de feiten.

De verdachte is 1,80 meter groot, ongeveer 25 jaar oud en normaal gebouwd. Hij heeft vermoedelijk donkerblond haar en had een lichte baardgroei. Op het ogenblik van de feiten droeg hij een donkerblauwe korte broek, een witte T-shirt van ‘Ellesse’, donkere sportschoenen en een zwarte pet met embleem.

De vriendin van de verdachte is tussen 18 en 25 jaar oud en normaal gebouwd. Ze heeft donkerblond golvend haar. Op het ogenblik van de feiten was ze volledig in het zwart gekleed. Als deze vrouw zichzelf herkent, mag zij zich melden bij de politiediensten.

Heeft u meer informatie over dit feit? Gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300 of via e-mail.
19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Noel Molenberghs

  Waarom moeite doen? Volgens de rechters van tegenwoordig heeft die niks verkeerd gedaan

 • Bj?rn Vermeire

  Allez, lang geleden dat ik zo een type gezien heb. Het is eens iets anders. Maar ik ken hem niet.

 • Jonas Verbruggen

  2018 in Gent? Wat hebben die al die tijd gedaan dan? Fc de kampioenen kijken opt kantoor ofwat?

 • Gunther De Vrieze

  Na tevergeefs anderhalf jaar te wachten tot de dader zich vrijwillig kwam melden vraagt de politie nu u hulp. Ze doen toch hun best die mannen!

 • Louis Heyens

  op "het ogenblik van de feiten" droeg hij een donkerblauwe korte broek, een witte T-shirt van ‘Ellesse’, donkere sportschoenen en een zwarte pet met embleem ... maar dat heeft hij - omdat het versleten was - in een kledingcontainer gestoken en tegenwoordig heeft hij een baard van 25cm (of zo iets). Als men een opsporingsbericht doorgeeft doe dat dan zo spoedig mogelijk en niet na anderhalf jaar !!!