Heraanleg E17 in Gent hervat op 4 augustus

Illustratiefoto
photo_news Illustratiefoto
Zondagavond 4 augustus om 18 uur gaan de werken op de E17 in Gent en Destelbergen opnieuw van start, waarschuwt het Agentschap Wegen en Verkeer dinsdag. 

Omdat de verschillende fases elkaar in snel tempo opvolgen, met telkens een andere verkeerssituatie, raadt het agentschap automobilisten aan om voorbereid de weg op te gaan en extra aandacht te hebben voor de signalisatie. Verwacht wordt dat de werken veel hinder zullen veroorzaken voor het verkeer in de buurt.

Tot 14 augustus werkt de aannemer tussen het viaduct in Gentbrugge en het knooppunt Zwijnaarde. Er zijn dan twee versmalde rijstroken richting Kortrijk en de afrit UZ Gent en de op- en afrit Gentbrugge gaan telkens voor een paar dagen dicht. Vanaf 18 augustus tot het einde van de maand schuiven de werken op richting Destelbergen. Voor meer info kan men terecht op de website www.wegenenverkeer.be/gent
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.