Gratis koffie voor dappere fietsers

... en intussen is er sneeuw!

Gratis koffie voor fietser op de Visserij met schepen Watteeuw.
Gianni Barbieux Gratis koffie voor fietser op de Visserij met schepen Watteeuw.
Wie vanmorgen de fiets op durfde en langs het Visserijpark passeerde, kreeg daar een gratis kop koffie gepresenteerd. Heel veel durf was er nochtans niet nodig, er lag geen sneeuw vanmorgen.

Het initiatief kwam van de organisatie Gent Fietst! Zij wilden de fietsers bedanken die ondanks de sneeuw toch hun auto op stal lieten. Want fietsen in de sneeuw is best wel mogelijk, zolang er geen massa ligt. Dus werd er vanmorgen van 7.30 tot 9.30 gratis warme drank uitgedeeld in het Visserijpark, langs een drukke fietsas. Er was koffie, thee en warme chocomelk, en er was zelfs schepen Filip Watteeuw om die drank uit te delen.

Het weer zat evenwel een beetje tegen. Er was deze ochtend geen vlok sneeuw te zien in Gent. Intussen is het wél beginnen sneeuwen, zo rond 9.30. Intussen ligt er een wit laagje, en wordt het al iets riskanter om de baan op te gaan. Voorzichtig zijn is de boodschap!

Eerste sneeuwvlokken in Gent in de Visserij.
Gianni Barbieux Eerste sneeuwvlokken in Gent in de Visserij.
Eerste sneeuwvlokken in Gent in de Visserij.
Gianni Barbieux Eerste sneeuwvlokken in Gent in de Visserij.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • DIDIER HEGGERICK

    Gratis lol uit de stadskas niets gratis aan ,plus discriminatie de andere Gentenaars die door dit weer gaan werken in Gent en dus de stadskas opvullen worden niet bediend met een groen wegwerp koffie bekertje,bedien ieder eens gelijk ipv tweestrijd terug tussen de fietser en andere