Gratis blad ‘Deze Week’ verdwijnt

Deze Week houdt er mee op
KOS Deze Week houdt er mee op

De Gentse editie van huis-aan-huisblad ‘Deze Week’ verdwijnt. De medewerkers kregen dat nieuws gisteren te horen. Deze Week is de opvolger van de Streekkrant en belandde gratis in zowat alle Gentse brievenbussen. Roularta Media Group kondigde eerder al aan het mes te zetten in de edities die het minst rendabel zijn. In heel het land werden zo’n 36 edities verdeeld en daarvan zullen er een twintigtal sneuvelen.  Gent is er één van. In het Meetjesland blijft het blad (onder de naam De Wegwijzer) wél bestaan.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Herman Van Gent

    Er hangen veel sticker aan de brievenbus dat men dit type troep niet wil , want dan gaat dat toch meteen bij het oud papier zonder en nog maar naar te kijken , amper 1 blad waar wat nieuws in staan en dan is gene vetten en 10 pagina nutteloze reclame waar niemand wat aan heeft , niet moeilijk dan dat het op de schop gaat , ik heb die gazet mee brol al min 25 j niet meer gezien.