Google Maps situeert Muide verkeerdelijk aan Sint-Pietersplein

Google Maps situeert de Muide verkeerdelijk in het centrum van Gent.
rv Google Maps situeert de Muide verkeerdelijk in het centrum van Gent.
Zelfs de grootste zoekmachine ter wereld is niet onfeilbaar. Volgens Google Maps, het navigatiesysteem van de internetgigant, situeert de Gentse wijk Muide zich in het centrum, aan het Sint-Pietersplein, en niet in het noordelijke deel van Gent.

Wie ‘Muide’ intikt in de zoekfunctie van Google Maps ontdekt de fout. De vergissing werd maandag gesignaleerd op de Facebookgroep Het eiland: Muide – Meulestede en is intussen nog niet aangepast. Mogelijk ligt de verwarring met het nabijgelegen Muinkpark en Muinklaan aan de basis van de vergissing.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jan Van Gent

    Dat is niet moeilijk die gast met zijn Google autootje die overal de banen registreert is compleet in de knoop geraakt door het super circulatieplan je moet niet verder zoeken ! Hoe lang is dat plan al actief ? Maanden er voor zouden alle fabrikanten van gps toestellen zijn verwittigd l ik heb een kaart van 2020 in mijn auto en nog is niet alles aangepast en ondertussen wijzigen ze nog van alles dus hopeloos !