Ghislaine wordt 100 maar haar geluksgetal blijft 19

eeuweling Ghislaine Dhondt
Wannes Nimmegeers eeuweling Ghislaine Dhondt
Ghislaine Dhont werd vandaag door het stadsbestuur in de bloemetjes gezet voor haar 100ste verjaardag. Enkele dagen te laat want ze werd al 100 op de 19de. “Negentien is echt haar geluksgetal. Ze is geboren op 19 december 1919 en twee van haar drie kinderen zijn ook nog eens op de 19de geboren”, legt zoon Bernard uit.

Ghislaine  kreeg uit handen van schepen Mieke Van Hecke (CD&V) een waardebon, een kader en een boeket cadeau. De kranige dame heeft drie kinderen, vijf kleinkinderen en zelfs al vijf achterkleinkinderen. “Ze woont nog thuis maar er wordt natuurlijk goed voor haar gezorgd. De hardware laat het wat afweten qua zicht en mobiliteit maar de software werkt nog prima”, lacht zoon Bernard. Op naar de 119 dus!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.