Gezocht: studenten die willen blokken in gezondste kantoor van Europa

Het gezondste kantoor van Europa.
RV Het gezondste kantoor van Europa.
In alle stilte en comfort studeren: daar zijn dezer dagen zowat alle studenten naar op zoek. Dat beseffen ze ook bij projectontwikkelaar Revive. Die ontwikkelde vorig jaar in Gent WATT The Firms, het eerste bedrijvencomplex in Europa waar gezonde bacteriën door de ventilatiekanalen verstuifd worden.

Projectontwikkelaar Revive - die het complex bouwde - nodigt er nu voor het eerst 16 studenten uit om er tijdens de week van 11 juni te komen blokken.

De studenten kunnen er onder andere gebruik maken van stille ruimtes, bureaus, gratis koffie, thee en water en gratis internet. Concreet zijn de studenten welkom van dinsdag 11 juni tot en met vrijdag 21 juni en dat dagelijks tussen 10 en 17 uur. Studenten die interesse hebben, moeten snel zijn en kunnen zich kandidaat stellen via study@wattthefirms.be.

Dé geluksvogels hebben een exclusief private office, rooftop, gratis koffie, thee, water en supersnel internet; om hun examens tot een goed einde te brengen.

Volgende week woensdag krijgen de snelst reagerende studenten een seintje met verdere praktische afspraken. Het aanbod geldt voor studenten in het hoger onderwijs.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.