Gezellig druk op Markt van de Lege Portemonnees

De Markt van de Lege Portemonnees.
Jeffrey Dujardin De Markt van de Lege Portemonnees.
De laatste dag van de Gentse Feesten staat ook wel bekend als de Dag van de Lege Portemonnee, waarop iedereen zijn laatste centen erdoor jaagt. Dat kon onder andere op de jaarlijkse Markt van de Lege Portemonnees. 

Blijkbaar hadden er veel een ‘lege portemonnee’, het was gezellig druk op de markt langs de Leie.  Aan de Ajuinlei en de Predikherenlei, kon je tot 20 uur shoppen naar producten die in een infomercial niet zouden misstaan. Van de Superdweil tot een apparaat om een ananas te schillen en te snijden en speciale rits. Aan één standje stond zelf meer dan 40 man te kijken naar de verkoper, terwijl hij een komkommer schilde met een snelschiller. De verkopers passen met hun vlotte verkoopspraatjes al net zo goed op tv. Wie zijn geld nog niet helemaal op de markt opsoupeerde, kon dat nadien natuurlijk nog doen op de rest van de Gentse Feesten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.