Exclusief voor abonnees

Gentse voyeur die vrouwen filmde in douche riskeert 30 maanden cel met uitstel: “Vandaag besef ik dat wat ik gedaan heb verwerpelijk is”

Voyeur Mike D.B. in de rechtbank.
Gianni Barbieux / Photo News Voyeur Mike D.B. in de rechtbank.
“Op den duur besef je wel dat wat je doet niet juist is. En dan stop je. Maar dan wordt de drang weer te groot, en dan begin je opnieuw.” Op die manier omschreef de Gentse voyeur Mike D.B. gisteren in de rechtbank wat er in hem omging toen hij stiekem vrouwen filmde in de douches van de sportclub. In maart 2018 liep hij tegen de lamp. Hij riskeert dertig maanden cel met uitstel. “Vandaag besef ik dat wat ik gedaan heb verwerpelijk is.”

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Sierens

  Die persoon moest met duidelijke fotos in de krant komen,wat hij gedaan heeft is smerig.

 • Anthony van der Borght

  Denk niet dat hij het beseft .. anders had hij er niet mee begonen . En uitstel van gevangenis. Heeft eigelijk geen zin . Dat is effen af zeggen doe maar verder !!!! Dat is met uitstel . !!!!

 • ANN LIMBOS

  Hij beseft wat hij gedaan heeft omdat hij is ontdekt. De rest is larie en apekool.

 • Juliette Francois

  Vandaag heeft hij spijt, gisteren nog niet. Vandaag heeft hij spijt dat hij voor de rechtbank moest verschijnen, ja. Denigrerend voor de slachtoffers, denigrerend voor zijn gezin. Die mensen zijn ook slachtoffer van zijn acties.

 • Wim Hartiel

  Wat heb je daar nu aan om vrouwen te filmen?!?!