Gentse kotstudent (20) laatst gezien in Amsterdam

Cyriel De Clippel, een twintigjarige jongeman die in Gent woont maar in Amsterdam studeert, is sinds donderdag 22 oktober vermist.

Cyriel woont in Gent, maar hij vertrok op woensdag 21 oktober naar zijn kot in het Nederlandse Weesp, vlakbij Amsterdam. Sinds dit jaar volgt hij de opleiding compositie aan het conservatorium van Amsterdam, nadat hij zijn secundair onderwijs aan Don Bosco in Sint-Denijs-Westrem voltooide. Donderdagavond 22 oktober verliet hij zijn kot en sindsdien is er niks meer van hem vernomen.


Cyriel is mager gebouwd en ongeveer 1,65 meter groot. Hij heeft kort blond haar en scheurtjes in beide oorlellen. Op het ogenblik van zijn verdwijning, droeg hij een donkerblauwe jas tot aan de knie, een jeans en donkere lederen bottines. Op zijn Facebookpagina heerst veel ongerustheid over zijn verdwijning. "Lieve Cyriel we zoeken naar jou", schrijft Trui Vereecke. "Vrienden, veel hoop is er niet, maar deel deze oproep aub. Deze lieve, goede jongen, die ik al ken sinds zijn vierde levensjaar, is vermist."


Heeft u meer informatie? Gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/30.300 of met Child Focus via 116.000. U kan ook reageren via opsporingen@police.belgium.eu. (TVPG)