Gentse Feesten: afbraak in sneltempo

Afbraak van de Feesten: het podium op de Korenmarkt is al weg
VDS Afbraak van de Feesten: het podium op de Korenmarkt is al weg
Terwijl op de Vlasmarkt nog volop gefeest werd, werd op de andere pleinen al naarstig aan afbraakwerken gedaan. Over enkele dagen zie je niet meer dat er in ons centrum een fantastisch festival plaatsvond.

Rond 15.30 maandagmiddag waren de afbraakwerken in de hele stad volop aan de gang. De podia van Sint-Baafs en de Korenmarkt waren al verdwenen. Overal werden drankstanden, togen en afsluitingen gesloopt. Aan PoléPolé verdwijnen de pontons. Tegen dinsdagavond zal op de meeste pleinen niks meer te zien zijn van het feestgedruis dat 10 dagen lang onze stad in de ban hield. Zelfs de foor op de Vrijdagmarkt was al zo goed als verdwenen. De laatste restanten zullen opnieuw bij Trefpunt en aan de Gras- en Korenlei te vinden zijn. En nu is het aftellen naar volgend jaar. Hoewel er tussendoor nog andere festivals en festivalletjes zijn, zoals de Patersholfeesten, Dioniss in Sint-Denijs-Westrem, Bruudruusterrock in Oostakker, en vele anderen.

Afbraak van de Feesten: op de Groentenmarkt is de afbraak volop bezig
VDS Afbraak van de Feesten: op de Groentenmarkt is de afbraak volop bezig
Afbraak van de Feesten: PoléPolé wordt afgebroken
VDS Afbraak van de Feesten: PoléPolé wordt afgebroken
Afbraak van de Feesten: Geen podium meer te zien op Sint-Baafs
VDS Afbraak van de Feesten: Geen podium meer te zien op Sint-Baafs
Afbraak van de Feesten: nog een laatste kermiskamion op het plein
VDS Afbraak van de Feesten: nog een laatste kermiskamion op het plein
Afbraak van de Feesten: Mardi Gras is zo goed als verdwenen
VDS Afbraak van de Feesten: Mardi Gras is zo goed als verdwenenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.