Gent Ladies gehuldigd op stadhuis: “En volgend jaar kampioen!”

De AA Gent Ladies met hun beker in het stadhuis.
Wannes Nimmegeers De AA Gent Ladies met hun beker in het stadhuis.
De KAA Gent Ladies werden maandagavond ontvangen op het Stadhuis, omdat zij wél de Beker van België hebben veroverd. De Ladies krijgen steeds meer respect. Twee jaar terug wonnen ze ook de beker, maar toen kraaide daar geen haan naar.

Vandaag was zelfs Ivan De Witte aanwezig op het Stadhuis. De dames brachten trots hun beker mee, kregen bloemen en lof toegezwaaid van sportschepen Sofie Bracke. “En als jullie volgend jaar kampioen spelen, ontvangen we jullie met de bootjes in het stadscentrum”, beloofde zij. 

Ladies-voorzitster Dominique Reyns was duidelijk tevreden dat er eindelijk wat aandacht komt voor het damesvoetbal. “Twee jaar geleden wonnen we de Beker ook, maar toen was dat precies niet belangrijk”, zei ze. Dat Ivan De Witte er was, deed deugd. Maar ook de nieuwe sfeergroep Armada Ganda was er en beloofde zich ook honderd procent achter de damesclub te scharen. One Team, one Family. Ook Stephanie D’Hose, meter en trouwe fan van de Ladies, tekende present, en ook peter Rudy Coddens liep even binnen. En zo konden KAA Gent-voorzitter Ivan De Witte en burgemeester Mathias De Clercq uiteindelijk toch nog op de foto met de beker, al was het dan niet echt de beker waarop ze hadden gehoopt.

AA Gent ladies, ontvangst op het stadhuis
Wannes Nimmegeers AA Gent ladies, ontvangst op het stadhuis
AA Gent ladies, ontvangst op het stadhuis
Wannes Nimmegeers AA Gent ladies, ontvangst op het stadhuisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.