Gaslek aan Volvo Cars: verkeer verlaat al spookrijdend en onder politiebegeleiding R4

Het lek ontstond bij graafwerken.
Jeroen Desmecht Het lek ontstond bij graafwerken.
Door een gaslek aan de parking van Volvo Cars in Oostakker was de John F. Kennedylaan donderdag in beide richtingen afgesloten ter hoogte van Volvo Cars. Er werd ook een perimeter van 100 meter ingesteld. Het lek was rond 15 uur gedicht, een half uurtje later werd de perimeter opgeheven.

Door een breuk in een middendrukleiding bij Volvo Cars rond 14 uur donderdag stelde de brandweer preventief een veiligheidszone van 100 meter in rond Volvo Cars. De F. John Kennedylaan werd lokaal afgesloten in de twee richtingen. Ook het treinverkeer ondervond enige hinder. Eerst werd gecommuniceerd dat Volvo Cars ook geëvacueerd werd, dat bleek niet het geval. Rond 15.30 uur was het lek gedicht.

Door het lek was er veel hinder op de R4, het verkeer werd aangeraden de omleidingen te volgen via R4-West. Op de Kennedylaan mocht het verkeer onder begeleiding van de politie de R4 al spookrijdend verlaten. Waardoor enkele truckers beslisten dit zo te doen:

Er is enorm veel hinder voor het verkeer.
Jeroen Desmecht Er is enorm veel hinder voor het verkeer.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.