FOTO: Over koppen lopen tijdens Weekend van de Klant

Het mooie nazomerweer lokte een massa volk naar de Gentse binnenstad.
Wannes Nimmegeers Het mooie nazomerweer lokte een massa volk naar de Gentse binnenstad.
Het prachtige nazomerweer lokte zaterdag een massa volk naar het Weekend van de Klant. Getuige dit beeld van de Veldstraat.

 Er schreven zich dan ook een recordaantal deelnemers voor het initiatief. Vorig jaar namen een 140-tal zaken deel in Gent, nu maar liefst 295 winkels, waarvan een 50-tal in de Gentse deelgemeenten en 250 in de Gentse binnenstad. 77 handelaars uit de binnenstad en 29 handelaars uit de Gentse deelgemeenten houden bovendien speciale acties gedurende het weekend. Bovendien maakt radiozender MNM het hele weekend live radio vanuit De Post op de Korenmarkt en halen ze artiesten naar Gent die live optreden in shoppingcentrum Gent-Zuid en in de Post. Ook zondag kan u nog terecht op het Weekend van de Klant. Meer info op www.weekendvandeklant.be.

zeepbellen
VDS zeepbellen1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ruben Tass

    Over koppen lopen? Op geen enkel moment waren de parkings volzet, kon je gerust overal fietsen. De foto toont zelf aan dat er nog ruimte genoeg was voor mensen