Familiefestival Dioniss lost meteen twee stevige namen: Mintzkov en Whispering Sons

Twaalfde editie op 2 en 3 augustus

Dit jaar barst het feestje opnieuw los in Sint-Denijs-Westrem.
Yves Masscho Dit jaar barst het feestje opnieuw los in Sint-Denijs-Westrem.
Het gratis festival Dioniss in Sint-Denijs-Westrem heeft de eerste bands bekendgemaakt voor de editie van deze zomer. Met Mintzkov en Whispering Sons zijn dat meteen twee kleppers.

Het gratis familiefestival vindt dit jaar plaats op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus, zoals steeds in het centrum van Sint-Denijs-Westrem. Vrijdagavond opent het festival traditioneel met een zomerterras, maar dit jaar zal er ook wat meer te doen zijn. De organisatie kondigt alvast een avondje Silent Disco aan. “Voor een stil maar intens dansje", klinkt het bij de organisatoren.

Op zaterdag is er de echte festivaldag. De eerste namen zijn Whispering Sons en Mintzkov - meteen twee kleppers. Whispering Sons speelt dit jaar alleen al op Rock Werchter, Dour, Rock Herk en het Cactus Festival, en sluit dus ook Dioniss af. Verder is Mintzkov een opvallende naam. Rond de band van superhit ‘Opening Fire’ is het al enkele jaren stil, maar op Dioniss komt het trio een try-out spelen met nieuwe muziek.

De komende weken en maanden lost de organisatie nog meer namen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.