Enkele Gentse restaurants bundelen krachten voor Aziatische kerstmarkt

De Aziatische kerstmarkt biedt Aziatisch geïnspireerd eten, drinken, geschenken en muziek.
rv De Aziatische kerstmarkt biedt Aziatisch geïnspireerd eten, drinken, geschenken en muziek.
Golden Gai, Steamy Windows, Shibui, Aroy Aroy en Jiggers hebben de handen in elkaars geslagen om een Aziatische kerstmarkt te organiseren. Niet enkel Aziatische eten staat op het programma, maar ook drankjes, geschenken en beats.

Op 28 december kunnen vrienden en collega’s terecht in Steamy Windows en Shelter voor de Ho Ho Ho Asian Christmas market. Bezoekers kunnen zich verwachten aan een gezellige namiddag vol Aziatisch eten en drinken, geschenken en gezellige deuntjes. Op het menu staan Japanse ramen, hapjes, dumplings, dimsums en Thaise lekkernijen. Jiggers zorgt voor eigenzinnige cocktails. Tussen het knabbelen door kunnen feestgangers snuisteren tussen de Japanse hebbedingetjes, kunstboeken, keramiek, cosmetica en briefpapier.

De opbrengst van de kerstmarkt gaat integraal naar vzw Humain, een organisatie die vluchtelingen ondersteunt. De vrijwilligers van de vzw trachten het leven in vluchtelingenkampen en opvangcentra draaglijker te maken door voedsel en materiële hulp aan te leveren.

Shelter en Steamy Windows bevinden zich in de Hoogpoort 9 in Gent.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.