Drenkeling aan Blaarmeersen overleden

De hulpdiensten snelden ter plekke.
RV De hulpdiensten snelden ter plekke.
 De man die maandagnamiddag in de problemen raakte bij het zwemmen in de Blaarmeersen en gereanimeerd werd, is nu alsnog overleden. Dat werd bevestigd door het politie.

De hulpdiensten moesten maandagnamiddag een drenkeling reanimeren die in de problemen was geraakt in de bewaakte zone van de Blaarmeersen. Brandweerzone centrum kreeg de oproep rond 15.30 uur binnen nadat zwemmers de man opmerkten. Er werden ook duikers uitgestuurd, maar het slachtoffer was bij aankomst van de hulpdiensten al uit het water gehaald. De redders waren de reanimatie al begonnen en de hulpverleners zijn er ter plaatse mee verder gegaan. Later is de zwemmer in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis. Het slachtoffer is een man tussen 35 en 40 jaar oud. Hoe hij precies in de problemen raakte, is nog niet geheel duidelijk. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.