Don Bosco SDW trakteert jury Strafste School op knalfeest

Don Bosco Sint-Denijs-Westrem kreeg als eerste van drie Gentse scholen een bezoek van de jury van de Strafste School.
Yannick De Spiegeleir Don Bosco Sint-Denijs-Westrem kreeg als eerste van drie Gentse scholen een bezoek van de jury van de Strafste School.
Als eerste Gentse school kreeg Don Bosco Sint-Denijs-Westrem deze ochtend het bezoek van de jury van de MNM-wedstrijd Strafste School.

Tom De Cock, Brahim, Nora Gharib en Sofie De Boeck waren onder de indruk van de festiviteiten op de school. “We willen vandaag de meerwaarde tonen van technisch onderwijs. Je kan hier een opleiding volgen om drukker, schrijnwerker, enz.. te worden. Stuk voor stuk knelpuntberoepen waar heel wat vraag naar is”, zegt Ann Moreels, coördinator van de derde graad van Don Bosco. De jury mocht meedoen aan wetenschappelijke proefjes, proefden van internationale kookkunsten tijdens een mini-versie van de ‘Kitchen Battle’. “Een kookwedstrijd die we elk jaar organiseren om de rijkdom te tonen van de 70 nationaliteiten die hier school lopen”. Hun bezoek werd afgesloten met een groot feest op de speelplaats op de tonen van 6th Gate van de D-Devils. “Op deze school zit de sfeer goed. Anders zo’n jullie nooit zo’n groot feest kunnen bouwen”, sprak jurylid en MNM-radiopresentator Tom De Cock lovende woorden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.