Dioniss pakt uit met tweede podium ‘Discovery Chapel’

De vrijwilligers van het Dioniss Festival pakken uit met een tweede podium in een kapel.
Nimmegeers De vrijwilligers van het Dioniss Festival pakken uit met een tweede podium in een kapel.
Aan de Hoge Heerweg in Sint-Denijs-Westrem vindt op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus een nieuwe editie plaats van het gratis festival Dioniss.

Op de sterke affiche prijken de namen van onder meer Mintzkov, Whispering Sons en Spinvis. “Whispering Sons hebben we kunnen boeken vlak voor hun doorbraak. Intussen speelden ze ook al op Rock Werchter”,  zegt programmator Viktor Verleyen. Het festival heeft een neus voor talent, want de voorbije jaren stonden ook Zwangere Guy, Oscar and the Wolf en Eefje De Visser al op het podium van Dioniss.

Naast het hoofdpodium kan je dit jaar ook terecht in de ‘Discovery Chapel’: een podium met een religieus tintje dat de steun geniet van de KU Leuven en Odisee Hogeschool. Op vrijdag kan je er van 20 tot 1 uur dansen tijdens de Silent Disco by Fonkel en zaterdag kan je er overdag deelnemen aan tal van workshops. Zaterdagavond spelen It Was a Storm, GAUSS en Onset een concert op de unieke locatie.

Meer info via www.dioniss.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.