Dinsdag nog 2.000 tickets in vrije verkoop voor bekerfinale

De Buffalo’s kunnen dinsdag nog hun kaartje kopen voor de hoogdag in Brussel.
Photo News De Buffalo’s kunnen dinsdag nog hun kaartje kopen voor de hoogdag in Brussel.
Na de voorrangsperiode voor de abonnees blijven er 2.000 tickets in vrije verkoop over voor de bekerfinale. Dat is dubbel zoveel als verwacht.

AA Gent kreeg voor de finale op 1 mei tegen Mechelen zo’n 20.000 tickets ter beschikking. Daarvoor is nu zo’n 90 procent verdeeld. Het grootste deel werd gekocht door abonneehouders in de Ghelamco Arena, die deze week voorrang genoten. Voor de andere fans is er goed nieuws: er blijven nog 2.000 kaartjes over, die vanaf dinsdag in vrije verkoop verkocht zullen worden. Dat is bijna dubbel zoveel als verwacht werd.

Concreet begint de vrije ticketverkoop dinsdag om 12 uur, zowel aan de loketten als online. Wie fysiek naar de Ghelamco Arena komt, kan per persoon tot vier tickets kopen, maar per ticket is wel een identiteitskaart vereist. Online kopen kan ook, maar daarvoor moet je al een account hebben. Per profiel kunnen twee tickets gekocht worden.

Momenteel zijn er nog geen kamperende Buffalo’s gespot, maar het bestuur is daar naar eigen zeggen wel op voorbereid.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.