Deliveroo start met afhaaloptie: “Ook levering van gerechten blijft mogelijk”

Via Deliveroo kan je in Gent voortaan ook maaltijden bestellen om ze zelf af te halen bij eetgelegenheden.
Yannick De Spiegeleir Via Deliveroo kan je in Gent voortaan ook maaltijden bestellen om ze zelf af te halen bij eetgelegenheden.
Na een succesvolle test in Brussel breidt Deliveroo zijn afhaaloptie uit naar Gent. Klanten kunnen vanaf vandaag hun maaltijden, drankjes en snacks bestellen via Deliveroo en deze vervolgens zelf afhalen in het restaurant.

“Deze nieuwe afhaaloptie bespaart klanten wachttijd en geld daar er geen leveringskosten verrekend worden, én biedt hen een nieuwe manier aan om van hun bestelling te kunnen genieten. De nieuwe pick-upmethode vervangt niet de bestaande opties, maar is een bijkomende manier om van een maaltijd te genieten”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder van Deliveroo.

De nieuwe optie zal het leveren van gerechten door koeriers niet vervangen. Deze dienst blijft steeds onze prioriteit. “We zien de nieuwe afhaaloptie als complementair daar het op bepaalde momenten net de bijkomende mogelijkheid biedt waarnaar klanten op zoek lijken te zijn. Fietskoeriers moeten zich dus geen zorgen maken. We merken dat de vraag naar leveringen in België blijft groeien, en dat met de recent uitgebreide zones en de langere openingsuren er nog meer mogelijkheden zijn voor koeriers om via Deliveroo bij te verdienen”, stelt Van Nuffel.