Dát moeten we hebben: een eigen tap op onze rug!

Een rugzak vol gekoeld bier
Wannes Nimmegeers Een rugzak vol gekoeld bier
De béste uitvinding van de Feesten loopt rond tussen het podium en het publiek op het Sint-Baafsplein: een draagbare tapinstallatie. Als ze dat zien op de Vlasmarkt…

Janno heeft wat elke Vlasmarkt-adept wil: een tapinstallatie in rugzakvorm. Inclusief houder voor de juiste herbruikbare bekers. Bij Janno is het functioneel, natuurlijk, hij verkoopt bier aan de mensen op de eerste rijen, die bij druk bijgewoonde concerten nooit tot aan de toog geraken. Maar er zijn ongetwijfeld mensen die zelf zo’n bier-rugzak willen om naar de Feestenzone te gaan. Nooit meer aanschuiven, geen gedoe met betaalkaarten, en niet meer wringen tot aan de toog.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hendrik Goris

  Nu nog een frisdrankrugzak?

 • krista notelaars

  Het zuipgedrag wordt maar aangeprezen met allerhande middelen men zou moeten promoten dat de mensen niet meer drinken, hier kunnen ze alleen nog feesten als hun geest beneveld is door alcohol of drugs belachelijk, en als iemand zat of stonend is met de auto rijden.

 • jozef van riel

  Ook bij Duitse voetbalwedstrijden heb ik deze 'uitvinding' reeds gezien!

 • Thomas Anderson

  Rook je een jointje ben je een criminele junkie.Loop met een rug zak bier rond en je bent de beste uitvinding ooit!

 • Chris Wouters

  "De béste uitvinding" ? In 1999 liepen er tijdens de Rolling Stones concerten in Duitsland ook al van die gasten rond in de "Golden Circle" (plaatsen dichts bij het podium), dus kan je moeilijk van een uitvinding spreken...