Exclusief voor abonnees

Culinaire hoogdagen: Acht stijgers en vier nieuwkomers voor Gent in Gault&Millau. Dit zijn volgens de culinaire gids de beste adresjes

Vrijmoed gaat er nog een half punt op vooruit.
Steven Richardson Vrijmoed gaat er nog een half punt op vooruit.
Gent gaat er alweer ferm op vooruit in de culinaire gids Gault&Millau. In de nieuwe gids voor 2020 telt Gent vier nieuwkomers en gaan acht restaurants er op vooruit. Chambre Separée van Kobe Desramaults blijft volgens Gault&Millau het toprestaurant van Gent op korte afstand gevolgd door Vrijmoed en Horseele.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nu



Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.