Creatief met hitte: zwembadjes en sproeiers

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.
Het is warm, maar Gentenaars zijn creatief. En dus worden er overal inspanningen gedaan om het de bezoekers toch zo aangenaam mogelijk te maken.

Op de Korenmarkt werden zelfs zwembadjes onder parasols neergezet, voor tijdens de Raf Violi Kindershow ’s middags. Met succes. In het Baudelopark liggen waterglijbanen, en loopt er iemand met een spoeier rond om de bezoekers nat te spuiten. Aan de rotonde van Sint-Jacobs heeft een eetkraam een sproeier gezet waar iedereen vrolijk ging onder staan. Ook op de Vlasmarkt en de Korenmarkt hangen er sproeiers. En er zijn zelfs handelaars die hun klanten trakteren op een frisse douche uit een plantenspuit, of de airco in hun zaak aanprijzen met bordjes op het raam. Warm? Dat is toch geen enkel probleem?

zwembadjes op de Korenmarkt
Wannes Nimmegeers zwembadjes op de Korenmarkt
Waterglijbanen in Baudelo
Wannes Nimmegeers Waterglijbanen in Baudelo
Een eetkraam installeerde een tuinslang
Wannes Nimmegeers Een eetkraam installeerde een tuinslang
Een ‘sproeiman’ in Baudelo
Wannes Nimmegeers Een ‘sproeiman’ in Baudelo
Ganesha van The Fallen Angels besprenkelt haar klanten
VDS Ganesha van The Fallen Angels besprenkelt haar klanten
Ief van Bookz & Booze heeft nu Books, Gin & Airco
VDS Ief van Bookz & Booze heeft nu Books, Gin & AircoReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.