Coco Jr neemt jongeren met beperking op podium Korenmarkt om samen Mia te zingen

Coco Jr zingt Mia met de Konnekt-artiesten
Wannes Nimmegeers Coco Jr zingt Mia met de Konnekt-artiesten
Heel wat pleinen en organisaties gaven dit jaar gehoor aan de oproep van Konnekt, om iemand met een beperking te laten meewerken tijdens de Gentse Feesten. Maar op de Korenmarkt gebeurde dat ook écht. Coco Jr kwam zondag zelfs speciaal terug om samen met de artiesten van Konnekt Mia te zingen.

Op de Korenmarkt was er elke middag TalGent, het grote podium voor klein talent. Kinderen mochten er het beste van zichzelf geven. Maar ook de artiesten van Konnekt mochten dat, zonder speciale aankondiging of apart programma. Gewoon tussen de anderen in, zoals het hoort. Konnekt is een organisatie voor jongeren met een mentale beperking. Ook Juki, de dochter van Korenmarkt-organisator Tineke De Rijck, danst bij Konnekt. Eén van de artiesten had aan Coco Jr gevraagd om samen Mia te zingen. En de zanger ging daar graag op in. Hij bleef in Gent slapen na zijn show zaterdagavond en beklom zondagmiddag samen met de Konnekt-jongeren het podium. Het applaus nadien liet hij aan hen. Ze straalden. Voor hen waar het sowieso geslaagde Feesten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.