Ciné Dafalgan: bus haalt vlasmarkt-overschot op en voert hen naar de cinema

Vlasmarkt-overblijvers bij ochtendgloren
Wannes Nimmegeers Vlasmarkt-overblijvers bij ochtendgloren
Een afterparty voor wie de Vlasmarkt om 8 uur nog niet beu is, dat hadden we echt nog nodig. En dus is er nu Ciné Dafalgan, op de koer in Gent. Kater-proof films, boterkoeken en Dafalgan. En best van al: busvervoer van aan het rond punt bij Sint-Jacobs.

Het is in Ciné Rio te doen zaterdagochtend bij de Koer in de Brugse Poort. Een bus van De Swaef komt zaterdagochtend om 6 uur én om 8 uur feestvierders ophalen aan het rond punt bij Sint-Jacobs. Geen saaie films, maar bijvoorbeeld Emanuelle, waarbij wel gedanst mag worden. Er zijn koeken en koffie, en zelfs nog een after-after party. Want iets voor de middag rijdt de bus met de overblijvers naar de Blaarmeersen voor een frisse duik en een dutje op het strand. Al mag slapen in de opgeknapte cinemazaal ook wel.

Gratis is het niet, wie wil deelnemen betaalt 10 euro, zonder busvervoer 8 euro. Info: www.dekoer.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.