Exclusief voor abonnees

Cafébaas die meisje klap gaf omdat ze “hoerig gekleed was” moet onderduiken: “Deze heksenjacht hebben wij nooit gewild”

@Fee Van Langenhove
De Gentse cafébaas die woensdag een tienermeisje in het gezicht sloeg omdat ze volgens hem “te hoerig gekleed” was, heeft op zijn beurt klacht ingediend nadat vandalen een steen door zijn raam gooiden en graffiti op zijn gevel spoten. De man is intussen ondergedoken. Het meisje dat hij een klap gaf, reageert geschrokken. “Dit was nooit mijn bedoeling. Natuurlijk wil ik dat hij gestraft wordt voor wat hij gedaan heeft. Maar het is aan de politie om die straf te bepalen, niet aan vandalen.”

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Piet Deroover

  Goed dat er aangifte werd gedaan, dat zou altijd moeten gebeuren. Laat hem maar een tijdje onderduiken, dan kan hij eens rustig nadenken over zijn daden.

 • ivan DEJONGHE

  laffe vent jongere meisjes kan hij aan en dan op de vlucht slaan wees een echte man en vecht eens met een echte man ben benieuwd ik wil de schouw organiseren met één van de sterkste mensen tegen hem

 • Joannes Vereecken

  Binnenkort is hij het slachtoffer: hij moet immers onderduiken voor de "heksenjacht". Wellicht zal zijn privacy nog geschonden zijn ook, en kan hij schadevergoeding eisen van het meisje dat hij geslagen heeft. Het zal hem nog lukken ook. Zo werkt het ge-"recht" in ons land.

 • Walter De Meulenaer

  De politie doet zijn werk en indien justitie ook hun werk zouden doen zoals het hoort en gepaste straffen uitspreken zou de burger zo niet reageren. Dit is nu eenmaal een evolutie die we jammer genoeg nog meer gaan meemaken.Door de laksheid en het betuttelen door de politiek en justitie van bepaalde groepen in onze samenleving zetten net zij autochtonen en allochtonen tegen mekaar op!

 • fred degret

  Hopelijk krijgt hij ook een lap op zijn kop zoals dat meisje.Hij moest zich niet moeien met haar uiterlijk of kledingstijl en al zeker niet op dat meisje slaan de stoeren