Bezorgde klanten informeren zich in reisbureau Thomas Cook

Het Gents kantoor van Thomas Cook aan de Vogelmarkt.
Wannes Nimmegeers Het Gents kantoor van Thomas Cook aan de Vogelmarkt.
Na het nieuws van de faling van de Britse Thomas Cook Group brachten verschillende klanten die al een reis hadden geboekt deze ochtend een bezoek aan het Gentse kantoor van de touroperator aan de Vogelmarkt.

Brian Turnock, een Brit die in Nazareth woont, werd gerustgesteld door de werknemers van het reisbureau. “Toen ik het nieuws vernam van het faillissement, was ik toch een beetje ongerust over de gevolgen voor mijn geboekte reis naar Kopenhagen, maar de mensen hier hebben mij gerustgesteld dat alles normaal kan doorgaan zoals gepland. Ik vind het vooral erg voor de mensen die nu op straat belanden of die hun baan dreigen te verliezen.”

Brian Turnock kan over enkele dagen nog steeds vertrekken naar Kopenhagen.
Wannes Nimmegeers Brian Turnock kan over enkele dagen nog steeds vertrekken naar Kopenhagen.

Dévy Rigaux boekte eerder een eindejaarstrip naar de Egyptische stad El Gouna. “Mijn boeking gaat nog steeds door. Als het toch misloop voor de Belgische tak van Thomas Cook, kunnen we nog altijd aanspraak maken op een terugbetaling via het Garantiefonds Reizen, vernam ik hier.”

Dévy Rigaux.
Wannes Nimmegeers Dévy Rigaux.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.