Après-skiconcept Moose Bar neemt intrek in Decadance

Het personeel draagt lederhosen en dirndls.
RV - Rob Dillen Het personeel draagt lederhosen en dirndls.
Na de sluiting van de Decadance is er een nieuwe (tijdelijke) bestemming bekend voor het pand in de Overpoortstraat. Vanaf woensdag 14 november brengt Moose Bar er feestjes in après-skistijl.

De stijlbreuk met Decadance kan moeilijk groter zijn. Nu de laatste beats weggestorven zijn, kan je in het pand van de legendarische dansclub volgende week terecht voor halve liters bier en shotjes die je geserveerd worden door obers gehuld in lederhosen en dirndls. Voor de honger voorzien de organisatoren een ‘snackmuur’. Compleet nieuw is Moose Bar niet. Het concept, dat eigendom is van Versuz, kende eerder al succes in Antwerpen en Hasselt en opent dit jaar ook pop-upvestigingen in Leuven, Mechelen en Kortrijk.

De Moose bar neemt zijn intrek in het voormalige pand van Decadance.
RV De Moose bar neemt zijn intrek in het voormalige pand van Decadance.

De ‘verbouwing’ van het horecapand is maandag al begonnen. De voormalige Deca zal volledig bekleed worden met hout en op het terras komt een jacuzzi. Dierenhuiden en rood-wit geblokte gordijntjes maken het plaatje compleet. De thema-avonden lichten een tip van de sluier van wat bezoekers mogen verwachten: Timemachine Party’s, Goet Fout en Plezant Gênant. 

De Moose Bar zal de deuren elke week openen van woensdag tot en met zaterdag vanaf 19 uur tot 5 uur ’s ochtends. Het pop-upconcept loopt tot 2 maart 2019. Kom je zelf ook graag verkleed in Lederhosen of ski-kledij? Geen probleem, want bij Moose geldt de leuze: hoe gekker, hoe beter.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.