Antoine vraagt - met succes - zijn Laura ten huwelijk op de Gentse Feesten

Antoine gaat op een knie voor Laura.
Het was vrijdag een warme dag op de Gentse Feesten, maar de hoogste temperaturen werden opgemeten op de Groentenmarkt,. Daar vroeg Antoine zijn vriendin Laura ten huwelijk. “De hele week heb ik zenuwen gehad, maar het was het waard.” 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Een huwelijksaanzoek op de Gentse Feesten, het gebeurt niet elk jaar, maar voor de Gentse Antoine was het een logische keuze. Het is de plek waar hij zijn Laura leerde kennen. Drie jaar later zijn de twee nog altijd een koppel, werden ze ouders van een prachtige zoon en zijn ze nu ook verloofd. 

“Ik heb altijd gezegd dat als ik zou trouwen, het een heel speciaal aanzoek moest zijn. Dat het zo bijzonder zou worden, had ik nooit durven dromen”, vertelt een gelukkige Laura. 

Gouden cirkel

Antoine koos niet alleen een symbolische plek voor zijn aanzoek, ook het optreden was zorgvuldig gekozen, met de lievelingsband van Laura als achtergrondmuziek. “Het was ongelofelijk, plots ging iedereen in een cirkel rond ons staan en ging Antoine op zijn knie. Dat het publiek zo enthousiast was, maakte het alleen maar mooier.” 

Het koppel heeft ondertussen ook al een datum vastgelegd, in mei volgend jaar stappen ze in het huwelijksbootje. Na hun huwelijksreis kunnen ze meteen weer naar de Gentse Feesten.
4 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Erik Audenaert

  Gelukgewenst aan het koppel , hopelijk duurt hun huwelijk langer dan de Gentse Feesten .

 • Hedwig Jacobs

  Gisteren waren er twee in de gracht gereden, waarop hij met een gebroken kaak probeerde te zeggen, vil je met me vrouwen, op elk feestje of pensenbal is er tegenwoordig altijd ene die op zijn knieën gaat zitten om onnozel te doen, zelfs al huwen ze voor de vijfde keer.

 • rudy bryssinck

  waren er dan toch al twee op de feesten

 • PATRICK COPPEJANS

  Ik wens het koppel zeer veel geluk toe