“Anneleen, moeten de voetpaden nu ook weg?”

Soms mag politiek ook plezant zijn

Paul Goossens brak zijn voet op een slecht onderhouden voetpad.
VDS Paul Goossens brak zijn voet op een slecht onderhouden voetpad.
In deze dagen van moddergooien zijn er gelukkig ook nog politici met humor. Paul Goossens van CD&V is daar een voorbeeld van. Hij brak vrijdag zijn voet, en dacht daarbij meteen aan NV-A-lijsttrekker Anneleen Van Bossuyt.

“Ja, ik heb gisteren mijn voet gebroken”, lacht Paul Goossens. “Ik stapte van de bus in de Beekstraat in Drongen, en op de fantastisch onderhouden voetpaden daar heb ik mijn voet gebroken. Dus vraag ik mij af, Anneleen, moeten de voetpaden nu ook weg?”

Goossens zegt het met een vette knipoog, en bedoelt er niks kwaad mee. Anneleen Van Bossuyt werd onlangs keihard aangepakt, omdat ze op een debat de trambus wilde verdedigen. Nogal ongelukkig startte ze daarbij met de anekdote: “Tramsporen zijn gevaarlijk. Ik heb er ooit eens mijn voet in gebroken toen in 7 maanden zwanger was…” De rest van het verhaal, of haar motivatie om voor een trambus te kiezen, kon ze niet meer afmaken, omdat ze gewoon werd uitgelachen. Met zijn ‘stunt’ op de slecht onderhouden voetpaden in Drongen steekt Goossens haar nu op subtiele wijze een hart onder de riem.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Dirk De Neve

    voetpaden ??? waar liggen die in de beekstraat en omliggende straten zonder van de slecht onderhouden fietsbaan te spreken !!!!!

  • Francis Van de Calseyde

    Neen neen, eerst zoveel autoparkeerplaats weg voor de stoep aan te pakken, waar bijna niemand op gaat. Hebben ze in geval van kruising zoals de fietsers, 1,5m nodig?

  • Kathleen Dhaenens

    Voetpaden in de Beekstraat... Zeg es, waar vind je die?