Zes arrestaties in groot drugsonderzoek in Genk, Houthalen en Kinrooi

Beeld ter illustratie.
ANP Beeld ter illustratie.
Op negen locaties in Genk, Houthalen-Helchteren en Kinrooi heeft de politie vorige donderdag huiszoekingen uitgevoerd. Zes personen werden gearresteerd. De politie nam onder meer vijf auto’s in beslag.

In Genk doorzochten de speurders zeven woningen. Daarbij zijn vier mannen van 19, 20, 29 en 30 jaar gearresteerd. De politie nam er ook drie auto’s, cash geld, een beperkte hoeveelheid drugs, lachgaspatronen en een verboden wapen in beslag.

In een woning in Kinrooi vond de politie twee zakken met verdacht poeder. Ook daar werd een auto in beslag genomen. In Hechtel-Eksel onderschepte de politie CARMA een 33-jarige man uit Genk en een 33-jarige vrouw uit Kinrooi in hun auto. Het tweetal werd gearresteerd en de wagen werd in beslag genomen.

Drie verdachten mochten beschikken na verhoor door de politie. Drie mannen uit Genk zijn vrijdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besloot de 33-jarige man uit Genk aan te houden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.