Women Only op de mainstage Genk on Stage

Emma Bale is én van de blikvangers op Women Only van Genk on Stage. Op de mainstage zaterdag 29 juni staan tien sterke vrouwen en namen.
Getty Images for MTV Emma Bale is én van de blikvangers op Women Only van Genk on Stage. Op de mainstage zaterdag 29 juni staan tien sterke vrouwen en namen.
De binnenstad van Genk is van 28 tot 30 juni weer het decor voor het gratis stadsfestival Genk on Stage. Zaterdag is het vrouwendag. Liefst tien sterke vrouwen uit de pop- en rockwereld uit eigen land staan op de mainstage. 

Emma Bale is de absolute topper van de Women Only-dag. Met haar nummers registreerde ze al meer dan 50 miljoen streams. Ze is de jongste MIA-winnares in de Belgische muziekgeschiedenis en scoorde met haar hits Run, All I Want en Worth it.

Een tweede klepper is de leadzangeres Lara Chedraoui van de band Intergalactic Lovers. De Belgische Indie-rockgroep pakte goud met het album Greetings & Salutation. Ook Vive la Fête en Tessa Dixson treden op de vrouwendag op. 

Bonnen

Schepen van evenementen Toon Vandeurzen kondigt nog aan dat jong en oud die Genk on Stage bezoekt niet langer food en drinks met cash geld moet betalen. “Vanaf dit jaar kan men enkel met bonnen betalen”, stelt hij. “We kiezen voor een uniform en eenvoudig systeem: slechts één bon is geldig. De festivalgangers kunnen de bonnen niet enkel met cash geld betalen maar nu ook elektronisch.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.