Wagen die in frituur crashte, blijkt gestolen

De auto ramde het terras en de vitrine.
Toon Royackers De auto ramde het terras en de vitrine.
De Genkenaar die maandagavond met een Mercedes frituur Snack-Inn binnenreed, had het voertuig eerder gestolen. De man pleegde vluchtmisdrijf maar kon later aangetroffen worden.

Politie CARMA werd maandag rond 20 uur opgeroepen voor een verkeersongeval op de Nieuwstraat. Een auto was er in de vitrine van een frituur beland. Er raakte niemand gewond, maar het terras en de vitrine liepen wel zware schade op. 

Drank en drugs

De bestuurder is onmiddellijk na het ongeval gevlucht, maar kon even later opgespoord worden. De 28-jarige Genkenaar was onder invloed van drank en drugs. De auto had hij even voordien gestolen en werd getakeld voor verder onderzoek. Politie CARMA onderzoekt de precieze omstandigheden van het ongeval.  De brandweer kwam ter plaatse om het gebouw te stutten.

De wagen reed over het terras en knalde tegen de vitrine van de frituur.
Toon Royackers De wagen reed over het terras en knalde tegen de vitrine van de frituur.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.