Vrachtwagen knalt tegen spoorwegbrug in Genk

Royackers

Aan de Bosdel in het Limburgse Genk heeft een kleine vrachtwagen zich vanmiddag vastgereden onder de spoorwegbrug. Die brug is er plaatselijk maar goed twee meter hoog. Een trucker negeerde de verbodsborden en knalde zo tegen de betonnen bovenkant. Niemand raakte gewond, maar de klap was wel hevig. De vrachtwagen kwam schuin vast te zitten, en takeldiensten hadden de handen vol om het gevaarte weer los te trekken. Aan de Bosdel rijden wel vaker trucks zich vast onder de lage brug, ondanks de portieken en de signalisatie.
8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • bart grosemans

  Aan die brug is de weg versmald, staan er palen met kettingen boven de weg, dat is nu eens een bruggetje waar ze stevig overdreven hebben met signalisatie en van ver zie ja dat er ter nauwernood net een auto onder kan, misschien wist de chauffeur gewoon niet hoe hoog zijn vrachtwagen was.

 • lino lapauw

  de trucker negeert....?? das een bestelwagen en durf te wedden dat het een gehuurde is me teen bestuurder erin die enkel maar gewoon is van daar te paseren met de auto

 • Rob Gijsbrechts

  Heb daar in de buurt 24 jaar gewoond. Vijftig jaar geleden reden ze zich daar al regelmatig vast. En vijftig jaar later, ondanks alle signalisatie, nog altijd. Hoe zou dat toch komen ?

 • Krista Rottiers

  Gert Jonckheere. Kijk eens op google streetview. Er staan portieken met kettingen. Die worden gewoonweg straal genegeerd.

 • Rudy van Wayenberge

  Tja, het is dan ook zeer moeilijk te zien hé dat het een lage brug is!