VIDEO. Zuhal Demir (N-VA) gaat stemmen met dochtertje Rozanne (1), na bezoek aan graf van haar mama

Zuhal Demir brengt haar stem uit.
Karolien Coenen Zuhal Demir brengt haar stem uit.
“Vandaag beslissen we over het Vlaanderen van onze kinderen. Dit wordt een cruciale dag", zei Zuhal Demir, die om 11 uur samen met haar vriend  Michaël Lescroart en dochtertje Rozanne naar de stembus in de Genkse Limburghal trok.

De Genkse lijsttrekker van de federale N-VA-lijst begon haar verkiezingsdag met een bezoek aan het graf van haar mama, die vlak na de geboorte van Zuhals dochtertje Rozanne (1) overleed. “Zij brandde steeds een kaarsje voor mij op zo'n belangrijke dag, nu doe ik dat voor haar. De Limburgse N-VA-ploeg zal de verkiezingsresultaten volgen in Brasserie De Vogelsanck in de Hasseltse Demerstraat, maar  ik zal daar pas samen met collega-lijsttrekker Steven Vandeput aankomen na communicatie van onze  partijvoorzitter in Brussel.”

Zuhal Demir komt aan in de Limburghal, samen met haar vriend en hun dochtertje. Even een onderonsje met burgemeester Wim Dries.
Karolien Coenen Zuhal Demir komt aan in de Limburghal, samen met haar vriend en hun dochtertje. Even een onderonsje met burgemeester Wim Dries.

Zoals bekend komt de N-VA-top na elke stembusgang samen op een geheime locatie ergens in Vlaanderen. Daar kijken ze dan naar de verkiezingsuitslagen en pas na een grondige analyse en afspraken over de communicatie vertrekken - op het signaal van hun voorzitter Bart De Wever - de kopstukken terug naar hun thuisbasis.

Zuhal Demir komt aan in de Limburghal, samen met haar vriend en hun dochtertje.
Karolien Coenen Zuhal Demir komt aan in de Limburghal, samen met haar vriend en hun dochtertje.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.