Stadsbestuur wil kruispunten Onderwijslaan aanpassen

De afgelopen maanden was de Onderwijslaan meer dan eens een tragisch decor.
DSS De afgelopen maanden was de Onderwijslaan meer dan eens een tragisch decor.
De stad Genk klopt aan bij het Agentschap Wegen en Verkeer om werk te maken van de herinrichting van een aantal kruispunten op de Onderwijslaan. De afgelopen maanden was de Onderwijslaan meer dan eens een tragisch decor.

Drie weken nadat een koppel grootouders het leven liet op het gevaarlijk kruispunt met de Halmstraat, vond op kerstdag opnieuw een zwaar verkeersongeval plaats. Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat nu samen met de stad bekijken of de middenberm kan worden doorgetrokken, waardoor auto’s de weg niet meer kunnen oversteken. Wat er dan gebeurt met de verkeersstromen wordt momenteel onderzocht.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Jan Sempel

    Weggebruikers heropvoeden zou ook al veel helpen

  • Olga Werrebrouck

    Zouden jullie beter De Halmstraat niet afsluiten wat uit komt op de onderwijsland. Ze komen er ook voor je wielen uit gevlogen wij hebben al dikwijls op de rem mogen duwen.