Radio GRK gaat op zoek naar ‘Genkenaar van het jaar’

Frans Loos, Genkenaar van het jaar 2018
GRK Frans Loos, Genkenaar van het jaar 2018
Radiozender GRK gaat voor de tweede keer op zoek naar de Genkenaar van het jaar. Wie wil kan dit weekend nog voorstellen indienen. De lokale radiozender maakt vervolgens een shortlist bekend, waarop iedereen tot 15 januari kan stemmen.

Vorig jaar ging Frans Loos, de drijvende kracht achter Levensloop, met de titel aan de haal. De zoektocht naar een opvolger houdt wel enkele restricties in. Zo mag de Genkenaar van het jaar geen politiek figuur of beroepssporter zijn. “We zoeken iemand uit het ‘brede’ publieksveld die deze prijs verdient”, klinkt het bij de Genkse ether. “We zoeken een man of vrouw die in 2019 op een bijzonder wijze heeft bijgedragen aan het ‘verwarmen’ van de maatschappij en het samenbrengen van mens en gedachten. Bijvoorbeeld iemand die een of ander event georganiseerd heeft ten behoeve van minderbedeelden.”

Voorstellen voor de shortlist kunnen worden ingediend via de Facebookpagian van Radio GRK.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.