Politie zoekt in Albertkanaal naar vermiste man (60) uit Lanklaar

De politie is met een zoekactie bezig.
Marco Mariotti De politie is met een zoekactie bezig.
De politie is sinds woensdagmiddag bezig met een zoekactie in het Albertkanaal in Genk. De civiele bescherming is er mee op zoek naar de vermiste Alexander Szucs uit Lanklaar. De man is al sinds 22 november verdwenen.

Aan het kanaal in Genk ter hoogte van de Vaarstraat staat heel wat politie, een duikteam en de civiele bescherming. De actie kadert in de verdwijning van een man uit Lanklaar. Op vrijdagavond 22 november werd de 60-jarige Alexander Szucs voor het laatst gezien aan Café The Sting in de Onderwijslaan in Genk. Sindsdien ontbreekt elk spoor van hem.

De speurders zijn mogelijk op zoek naar de wagen en de man die in het kanaal zouden zijn beland. Dat moet het onderzoek nu nog uitwijzen. De wagen werd tijdens de zoektocht aangetroffen.

Alexander is sinds 22 november vermist.
RV Alexander is sinds 22 november vermist.

Alexander verplaatste zich met een witte Hyundai ix35 met nummerplaat 1-BIJ-533. Hij is 1,70 meter lang en zwaar gebouwd. Zijn gelaat is rond en hij heeft kort blond haar. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een donkere jeans, een donkere trui met rolkraag en een donkere jas. 

De politie is met een zoekactie bezig.
Marco Mariotti De politie is met een zoekactie bezig.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.