Politie betrapt en arresteert inbrekers

Photo News
Politie CARMA arresteerde vier Nederlanders na verdachte gedragingen bij een bedrijf op de Swinnenwijerweg. De politie betrapte hen op heterdaad.

Zaterdagavond omstreeks 23.30 uur werd Politie CARMA op de hoogte gebracht dat enkele personen op het terrein van een bedrijf rondliepen. Enkele patrouilles gingen meteen ter plaatse om het terrein te doorzoeken maar kon niemand aantreffen. Rond 1.25 uur trof de bewakingsfirma vier verdachten aan op de Swinnenwijerweg. De politie arresteerde vier Nederlanders tussen 19 en 31 jaar. 

Ze konden geen duidelijke uitleg geven voor hun aanwezigheid ter plaatse. Uit onderzoek bleek dat het om dezelfde personen ging die eerder op de avond gezien werden op het bedrijfsterrein.

De mannen werden voor verhoor overgebracht naar het politiecommissariaat. Het viertal werd maandag voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Die besloot hen aan te houden. Politie CARMA voert verder onderzoek.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.