Pak drugs en cash geld gevonden in huis van dealer (25)

ANP
Politie CARMA viel zaterdagavond binnen in een woning in de Fransebosstraat en trof er een aanzienlijke hoeveelheid verdovende middelen en cash geld aan. Een 25-jarige man uit Genk werd gearresteerd.

Er waren aanwijzingen dat een bewoner van de Fransebosstraat drugs verkocht. De politie ging over tot een huiszoeking met een drugshond en vond er grote hoeveelheden cannabis, xtc, cocaïne en een grote som cash geld. Ook werden er enkele cannabisplanten gevonden en materialen die wijzen op de verkoop van drugs. De politie nam daarnaast ook gsm-toestellen, luxehorloges en een auto in beslag.

De bewoner van het pand, een 25-jarige Genkenaar, werd gearresteerd op verdenking van teelt, bezit en verkoop van drugs. De man was al bij de politie gekend voor gelijkaardige feiten. Hij werd verhoord en bracht een nacht in de politiecel door. Maandag verscheen hij voor de onderzoeksrechter en werd aangehouden. Politie CARMA voert verder onderzoek.

Buurman

Tijdens de huiszoeking zaterdagavond werd bij een aanpalende woning een sterke cannabisgeur waargenomen. De politie voerde ook hier een huiszoeking uit en trof een beperkte hoeveelheid cannabis aan. Een 28-jarige man uit Genk werd tijdelijk van zijn vrijheid beroofd. Hij zal later nog verder verhoord worden.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.