Overvaller verwondt zichzelf met mes in Waterschei

Beeld ter illustratie.
thinkstock Beeld ter illustratie.
Een overvaller die een winkel aan de Guillaume Lambertlaan in Waterschei wilde beroven, heeft zichzelf verwondt toen hij de kassierster bedreigde met een mes. Hij liet ook een bloedspoor achter in de zaak.

De man stapte woensdagavond omstreeks 18.40 uur de winkel binnen, wandelde wat rond en trok vervolgens naar de kassa om iets te betalen. Zodra de bediende de kassa opende, graaide hij met beide handen naar het geld. Hij bedreigde de kassierster met een klein mes, en trachtte haar ook enkele keren te steken. Zij probeerde de kassa nog te sluiten, maar desondanks kon de overvaller toch enkele briefjes buitmaken. Toen enkele andere medewerkers de kassierster te hulp schoten, sloeg de man op de vlucht.

De lokale politie van de zone CARMA doorzocht meteen de omgeving, maar kon de verdachte niet meer vinden. De man raakte vermoedelijk gewond aan zijn handen. Op verschillende plaatsen aan de winkel en op zijn vluchtroute werden immers bloedsporen gevonden. Er werd een sporenonderzoek uitgevoerd en de verdachte wordt opgespoord.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.