Op de grootste Halloween Gala Party feest je in stijl: “Lelijke griezels komen er bij ons niet in”

Lennert Haesevoets, Pauline Lemmens, Thorben Jansen en Yannick Haesevoets van Lennow Productions.
Mine Dalemans Lennert Haesevoets, Pauline Lemmens, Thorben Jansen en Yannick Haesevoets van Lennow Productions.
‘Het Genkse uitgaansleven op zijn kop zetten’, is zonder er doekjes om te winden het eigenlijke doel van broers Yannick en Lennert Haesevoets. Aanstaande donderdag organiseren ze met hun bedrijfje Lennow Productions de grootste Halloween Gala Party van Genk. “Levende pompoenen, spoken en andere lelijk griezels komen er niet in”, lacht Yannick. “Het thema is ‘scary chique’: bij ons vier je Halloween in stijl.”

“Lennoween”, is de titel van het feest, waarmee de jongens inspelen op de naam van hun bedrijf. Naast het organiseren van evenementen focust Lennow Productions zich onder andere ook op het maken van bedrijfsvideo’s en het creëren van professionele social media campagnes .

“Mijn broer Lennert, dj Lennow, is in heel het verhaal de rode draad”, vertelt Yannick. “Hij veroverde de voorbije jaren een vaste plek in het Limburgse dj-landschap en blijft zijn grenzen letterlijk verleggen. Zo stond hij bijvoorbeeld al aan de zijde van de bekende Duits DJ Robin Schulz. Van een bedrijfsevenement maken wij dus niet enkel de allercoolste aftermovie maar leveren wij ook rechtstreeks de opperbeste sfeer met een dj van topformaat. We noemden ons bedrijfje dus naar de artiestennaam van Lennert. Met Thorben Jansen en Paulien Lemmens hebben we intussen ook twee waardevolle vaste krachten in dienst.”

Zo zag ‘scary chique’ er op de vorige editie van Lennoween uit.
Lennow Productions Zo zag ‘scary chique’ er op de vorige editie van Lennoween uit.

Netwerken met drankjes en muziek

Lennoween is al aan zijn tweede editie toe. “Vorig jaar vond het evenement plaats in Thorpark, dit jaar kiezen we ter afwisseling voor C-Mine. We willen al onze evenementen linken aan gerenommeerde toplocaties in Genk”, vertelt Yannick. In juni organiseerden de jongens, ook in Thorpark, Isle of Thor waarvoor ze de wereldberoemde violiste Caitlin De Ville wisten te strikken.

“Afterworken”

“Er is heel veel vraag naar gezelligheid met een drankje en muziek en gelegenheid om te netwerken. Kijk maar naar Iedereen Donderdagt: het is dan vaak over de koppen lopen. Wij willen daarop inspelen. Lennoween wordt een complete beleving waarin we Genk ook uitspelen als culinaire stad. De avond begint sfeervol en sociaal en eindigt in een knalfeest.

“Wat scary chique nu precies betekent? We willen dat iedereen, zoals dat een gala betaamt, zijn beste beentje voorzet. Maar er mag wel volop geëxperimenteerd worden met schmink en accessoires. Zoals ik al zei: het wordt griezelen in stijl!”

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van het evenement: https://www.facebook.com/events/513751026079259.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.