Nog twee Genkenaren aangehouden in moordzaak

Hilal Makhtout.
RV Hilal Makhtout.
Er zitten momenteel vijf mensen achter de tralies op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Hilal Makhtout. Dit weekend zijn er nog eens twee jongemannen opgepakt en aangehouden.

Twee weken geleden werd Makhtout dood aangetroffen in een chalet in de buurt van Dinant. Hij bleek gefolterd en was al in Genk waar hij woont ontvoerd door enkele mannen. Drie verdachten uit Genk werden opgepakt en aangehouden. Dit weekend kwamen daar nog eens twee mannen die in dezelfde wijk wonen bij.

De twee twintigers worden verdacht van betrokkenheid en zouden het vervoer naar de Ardennen mee helpen organiseren. Over de reden van de ontvoering en moord is nog geen duidelijkheid, maar er wordt rekening gehouden met een dispuut in het drugsmilieu. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.