Netwerken rond circulaire economie en duurzaam ondernemen in Thorpark

Thor Central is woensdagavond het inspirerende decor voor ruim 160 ondernemers en managers die zullen netwerken rond de thema’s circulaire economie en duurzaam ondernemen. Enkele toonaangevende Limburgse bedrijven en organisaties komen er hun aanpak demonstreren.
Thor Central in Genk.
Mine Dalemans Thor Central in Genk.

Duurzaam ondernemen en circulaire economie zijn veel meer dan modebegrippen: heel wat Limburgse bedrijven en organisaties implementeren dergelijke strategieën al succesvol in hun werking of baseren er hun businessmodel op. 

Skilpod-CEO Filip Timmermans, die onlangs nog door JCI verkozen werd tot Limburgse ondernemer 2019, zal zijn vernieuwende aanpak van wonen in woonunits uit de doeken doen. Ook het Beringse bedrijf Out of Use, actief in recylage van IT, klapt uit de biecht. Virgini Claes praat de avond aan elkaar. 

Het initiatief komt van de 7 coördinatoren sociale economie, die 32 Limburgse gemeenten verenigen. De doelstelling van de avond is om ondernemers en verantwoordelijken van organisaties uit de reguliere én de sociale economie samen te brengen en elkaar te laten ontmoeten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.