IN BEELD. 500 kinderen halen allerlei capriolen uit op buitenspeeldag

Op de buitenspeeldag in Boxbergheide bij Genk kende het touwenparcours veel succes.
Benoit De Freine Op de buitenspeeldag in Boxbergheide bij Genk kende het touwenparcours veel succes.
Vandaag geen Ketnet en ook JBC deed zijn kledingwinkels dicht, zodat de medewerkers met de kinderen naar de buitenspeeldag konden gaan. 

Op de terreinen van de chiro in de wijk Boxbergheide in Genk genoten vijfhonderd kinderen van hun buitenspeeldag. Voor de kleuters werd een kleuterland gebouwd, waar ze naar believen konden kleuren, klodderen met verf en hun handdruk achterlaten op een wit doek. De oudere kinderen konden zich uitleven in uitdagende en avontuurlijke spellen: een trefspel met pijl en boog, een rit met een BMX-fiets op een uitgestippeld parcours of ze maakten rondjes in een gocart. Toppers op de buitenspeeldag in Genk, een organisatie van de jeugddienst van de stad en het jeugdwelzijnswerk Gigos Genk, waren het touwenparcours en het springkasteel met vrije val als apotheose. Daar stonden de kinderen in lange rijen aan te schuiven, terwijl de ouders genoten van de straffe toeren van hun oogappels.

Een ritje in een gocart op de buitenspeeldag in Genk.
Benoit De Freine Een ritje in een gocart op de buitenspeeldag in Genk.
Buitenspeeldag.
Benoit De Freine Buitenspeeldag.
Buitenspeeldag.
Benoit De Freine Buitenspeeldag.
Buitenspeeldag.
Benoit De Freine Buitenspeeldag.
Buitenspeeldag.
Benoit De Freine Buitenspeeldag.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.